تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۰

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این دسر خوشمزه، بسیار مقوی است و برای تمام گروه‌های سنی توصیه می‌شود.

مواد لازم:

گردو: 2 پیمانه

خرمای تازه: 250 گرم، ‌هسته آن جدا شود.

برگه زردالو: 250 گرم

آب داغ: 7- 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• خرماها و برگه‌های زردالو را درون دستگاه غذاساز خوب با هم مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آن‌ها اضافه کنید و درون کاسه‌ای بریزید.

• نیمی از گردوها را ریز خرد کرده و نیمی دیگر را پودر کنید.

• گردوهای پودر شده را به مخلوط خرما و زردالو اضافه کنید و آن‌ها را با هم مخلوط کرده و به شکل توپ‌های کوچکی درآورید. برای انجام این‌کار در صورت نیاز می‌توانید کمی دستتان را چرب کنید.

• سپس هر کدام از توپ‌ها را درون گردوهای ریز خرد شده بغلطانید.

برچسب‌ها