مواد لازم برای 20 نفر:
سینه مرغ خرد شده: 3/4 پیمانه
کرفس خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده: یک قاشق چایخوری
آب لیمو: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/4 پیمانه
گوجه فرنگی سفت و متوسط: 10 عدد
شاهی یا اسفناج تازه: نصف پیمانه
بادام بوداده تکه شده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• برای سالاد، در یک کاسه کوچک، مرغ و کرفس و سالاد را با هم مخلوط کرده و سس مایونز، پوست لیمو، آب لیمو و فلفل را به آن اضافه کرده و تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
• گوجه فرنگیها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آنها را تا نیم سانتیمتر مانده به پوست، بیرون آورید.
• گوجه فرنگیهای دو نیم شده را روی دستمال خشک کن آشپزخانه حدود نیم ساعت برگردانده، تا کاملا درون آنها خشک شود.
• سپس شاهی یا اسفناج و بادام بوداده را به مخلوط مرغ اضافه کنید.
• با قاشق درون هر نیمه گوجه فرنگی، مقداری از مخلوط را بریزید.
• سالاد آماده است شما میتوانید سریع آن را میل کنید یا در غیر این صورت، روی آنها را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را درون یخچال خنک کنید.
WWW.BHG.COM