زمان تهیه و پخت: حدود دو ساعت
مواد لازم برای 4 نفر:
آرد: یک پیمانه
تخممرغ: 2 عدد
شیر: یک پیمانه
آب: نصف پیمانه
کره ذوب شده: یک قاشق غذاخوری
نمک: کمی
شاتوت تازه: یک پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
پودر قند: مقدار دلخواه
طرز تهیه:
• شیر، تخممرغ، آرد، آب، کره و کمی نمک را درون دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
• روی مخلوط را بپوشانید و به مدت 2-1ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
• همزمان با این کار، نصف پیمانه شاتوت را همراه با یک قاشق غذاخوری شکر درون قابلمهای بریزید و ظرف را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شاتوت روان شود.
• پس از اینکه آب شاتوتها جاری شد ظرف را از روی حرارت برداشته و 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
• کف یک تابه نچسب را کمی چرب کنید و یک چهارم از مخلوط کرپ را درون آن به طور یکنواخت بریزید.
• مخلوط کرپ درون تابه را، روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه بپزید.
• در این زمان خواهید دید که روی خمیر حبابهایی ایجاد شده و سپس میترکند.
• پس از یک دقیقه، کرپ را برگردانید و 30 ثانیه دیگر آن را حرارت دهید.
• مراحل فوق را روی باقیمانده مایه کرپ نیز تکرار کنید.
• کرپها را لوله کنید و سس شاتوت را روی آنها بریزید.
• سپس با تعدادی شاتوت تازه و پودر قند روی آنها را تزیین کنید.