مواد لازم:
آب: یک و نیم پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
عسل: دو قاشق غذاخوری
پوست پرتقال: دو رشته نازک
چوب دارچین: یک عدد
زردالو: 6 عدد، هسته آن جدا شده و به دو نیم تقسیم شود.
آب لیموی تازه: یک تا دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• 5 ماده اول را درون قابلمه بزرگی ریخته و آن را روی حرارت کم قرار داده و بگذارید تا مقدار حجم آنها تا نصف برسد.
(20- 15 دقیقه).
• زردالوها را به مخلوط اضافه کرده و حدود سه دقیقه دیگر آنها را حرارت دهید.
• ظرف را از روی حرارت برداشته و تا حد دمای اتاق، خنک کنید. (حدود یک ساعت)
• چوب دارچین را از درون مخلوط بیرون آورید.
• مخلوط را با آبلیمو طعمدار کنید.
www. recipes.health.com