مواد لازم برای 6- 4 نفر:
آب یک لیموی بزرگ
آب یک لیموی کوچک
شکر: 70 گرم
زرده 5 تخممرغ
پنیر خامهای: 250 گرم
ورقه ژلاتین: یک و نیم عدد
خامه زده شده: 200 میلیلیتر
طرز تهیه:
1- ترکیبات را با هم مخلوط کنید.
شکر، آب لیموی بزرگ و کوچک، زردههای تخممرغ را درون کاسه همزن بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید.
2- مخلوط را حرارت دهید.
درون قابلمهای را تا مقدار یک سوم آن، آب ریخته و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار داده که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت 5- 3 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
3- ژلاتین را در آب خیس کنید.
وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقههای ژلاتین را درون کاسهای قرار داده و روی آنها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت میگیرد تا ورقههای ژلاتین نرم شوند.
4- ورقههای ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.
ورقههای ژلاتین را از آب خارج کرده و کمی آنها را فشار داده تا هرگونه آب اضافی آنها خارج شود سپس آنها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کرده و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار داده تا خنک شوند.
5- خامه و پنیر را اضافه کنید.
وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه کرده و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
6- مخلوط را درون یخچال قرار دهید.
مخلوط را درون لیوانهایی که از قبل آماده کردهاید بریزید سپس آنها را به مدت 4- 3 ساعت درون یخچال قرار داده تا خوب خنک شده و کمی سفت شوند.
7- موس لیموها را تزئین کرده و میل کنید.
موس لیموها را از یخچال بیرون آورده و روی هر کدام از آنها را با پوست خلال لیمو و برگ نعنا تزئین کرده و میل کنید.
www.videojug.com