مواد لازم:
شکر: 800 گرم
گلابی: یک کیلو
آب: به مقدار لازم
آب لیموی تازه: 2 قاشق سوپخوری
زعفران: نصف قاشق چایخوری
گلاب: 3 قاشق سوپخوری
سرکه: 3/1 پیمانه
طرز تهیه:
• ابتدا گلابیها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید.
• گلابیها را خرد کرده و هسته آنها را درآورید.[شیرینی گلابی]
• سپس برای پیشگیری از سیاه شدن گلابیها، آنها را برای مدت نیم ساعت درون آب و سرکه قرار دهید.
• گلابیها را از درون آب و سرکه بیرون آورده و درون یک ظرف لعابی بریزید و تا روی سطح آنها را آب بریزید.
• ظرف را روی حرارت قرار داده و تا زمانی که گلابیها له نشوند آنها را بپزید.
• پس از اینکه پخته شدند، آنها را درون صافی بریزید.
• شکر و زعفران را به آب گلابیها اضافه کنید و بگذارید بجوشند و قوام آیند.[کشف تازهترین فواید زعفران از سوی محققان ایرانی]
• شربت را از صافی رد کنید و گلابیها را به شربت اضافه کنید و آنها روی حرارت، قوام آورید.
• در آخر گلاب را اضافه کرده و پس از این که کمی جوش زد، از روی حرارت بردارید.