مواد لازم:
زردالو: یک کیلوگرم، شسته و خشک شود و هستههای آن جدا شود.
شکر: یک کیلوگرم
کره: 10 گرم
پودر وانیل: یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
• با استفاده از مخلوط کن، زردالوها را به صورت پوره درآورید.
• زردالوها را درون یک قابلمه 6 لیتری بریزید.
• شکر و وانیل را به زردالوها اضافه کنید.
• آرام آن را حرارت دهید و هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا شکرها حل شوند.
• کره را به ظرف اضافه کنید و هم بزنید.
• در حالی که مخلوط را هم میزنید، حرارت را زیاد کرده و بگذارید به طور کامل بجوشد.( 4 دقیقه به طور کامل بجوشد).
• ظرف را از روی حرارت برداشته و کفهای روی مخلوط را بیرون بریزید.
• مربای آماده شده را فورا درون ظرفی که از قبل آماده کردهاید بریزید.