مواد لازم برای یک پیمانه مربا:
هلو: یک کیلوگرم
شکر: 150 گرم
شکر وانیلی ( موجود در قنادیها): 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• هلوها را پوست کنید و هستههای آنها را جدا کنید.
• سپس آنها را درشت خرد کنید و درون یک قابلمه نچسب بریزید.( تکههای هلو به هنگام حرارت دیدن، آب آنها جاری شده و شل میشوند و شکل خود را از دست میدهند پس بهتر است آنها را خیلی ریز نکنید).
• شکر و شکر وانیلی را به ظرف اضافه کنید و روی حرارت متوسط به مدت 40 دقیقه آنها را حرارت دهید.
•پیشنهاد میکنیم، مربای هلو را اگر گرم است با بستنی وانیلی و اگر سرد است با نان تست و کره برای صبحانه میل کنید.