یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۳
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: اکنون که فصل زردآلو است بهتر است فرصت را غنیمت شمرده و مربای این میوه خوشمزه را برای صبحانه تهیه کنیم.

مربا

مواد لازم برای مقدار دو و نیم پیمانه:

زردالو دو نیم شده: حدود 3 پیمانه، هسته آن‌ها جدا شود.

شکر: یک پیمانه

آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• ابتدا کاسه‌ای را روی کاسه بزرگتری که حاوی آب یخ است قرار داده و کنار بگذارید.

• در ظرفی زردالوها، میوه و شکر را روی حرارت زیاد جوش آورید، سپس حرارت را روی متوسط قرار داده و مرتب مربا را هم بزنید و کف‌های ایجاد شده روی ظرف را جدا کرده،‌ دور بریزید.

• وقتی مربا کمی غلیظ شد ( حدود 5 دقیقه پس از جوشاندن) آن را از روی حرارت برداشته و به اندازه نصف قاشق مرباخوری از آن را درون کاسه‌ای که روی ظرف آب یخ قرار داده‌اید بریزید و30 ثانیه صبر کنید سپس کاسه را کمی مایل کنید و  اگر مربا خیلی راحت روان شد  دوباره ظرف مربا را روی حرارت قرار دهید و به مدت یک تا دو دقیقه دیگر آن را حرارت دهید ولی اگر در مرحله تست، مربا کمی سخت حرکت کرد، مربا آماده است و می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید.

• مقدار مربای مورد نیاز را برداشته و دمای آن را به دمای اتاق برسانید، سپس بقیه آن را درون ظرف مخصوص مربا که از قبل با آب جوش استریلیزه شده، بریزید و درب آن را محکم ببندید و درون یخچال قرار دهید.

کد خبر 106961
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز