مواد لازم برای دو نفر:
آب: یک و یک چهارم پیمانه
شکر: نصف پیمانه
شاتوت تازه: یک و نیم پیمانه
آب پرتقال: یک پیمانه
آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• در قابلمه کوچکی، یک پیمانه آب و کل شکر را با هم مخلوط کنید.
• مخلوط را ابتدا بجوشانید سپس با شعله کم به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود آن را حرارت دهید در این میان مخلوط را هر چند وقت یک بار هم بزنید.
• شربت را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.
• شاتوتها و یک چهارم مابقی آب را درون دستگاه غذاساز ریخته و به مدت 30 ثانیه آنها را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را از درون صافی رد کنید تا تخمهای آن جدا شود و مخلوط نرمی بدست آید.
• درون یک پارچ، شربت تهیه شده را با آب پرتقال و لیمو و پوره بدون تخم شاتوت بریزید و آن را با هم خوب مخلوط کنید.
• مخلوط آماده شده را درون دو ظرف یخ بریزید و به مدت شش ساعت یا بیشتر در فریزر قرار داده تا کاملا یخ بزنند.
• هنگام سرو یخمک، ظرفهای مورد نظر و دستگاه غذاساز و همچنین تیغه آن را مدتی در فریزر قرار داده تا خنک شوند.
• مکعبهای یخزده را درون دستگاه غذاساز بریزید و مدت کوتاهی دستگاه را روشن کنید و آنها مخلوط کنید.
• مخلوط را با قاشق درون ظرفهای خنک شده بریزید و تا گرم نشده، آنها را سرو کنید.
www.familyfun.go.com