تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۰

پای بستنی موز و شکلات دسر خوشمزه‌ای است که درست کردن آن زمان زیادی از شما می‌گیرد اما نتیجه لذتبخش است. در این مطلب طرز تهیه این دسر آموزش داده شده است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، پای موز از شیرینی‌های کلاسیک و بهترین نوع پای است. این شیرینی ساده خوشمزه است و در خانه می‌توانید آن را تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه پای بستنی موز و شکلات آموزش داده شده است.

مواد لازم (برای ۸- ۶ نفر)

بیسکویت ویفر وانیلی: ۶۰ عدد
نارگیل رنده شده خشک: یک پیمانه به علاوه مقداری تست شده برای رویه
کره ذوب شده: ۵۰ گرم
موز متوسط: ۲ عدد
بستنی وانیلی: ۲ پیمانه
بستنی شکلاتی: ۲ پیمانه
خامه:‌ یک پیمانه
شکر قنادی: ۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پای بستنی موز و شکلات

۱- بیسکویت، نارگیل و کره را درون دستگاه مخلوط کن خوب مخلوط کنید.

۲- مخلوط فوق را درون قالب مخصوص شیرینی‌ ریخته و آن را به صورت کاملا فشرده تا نیمه پر کنید و روی آن یک لایه موزهای برش خورده، قرار داده و آن را به مدت ۲۰ دقیقه درون فریزر بگذارید.

۳- در این میان،‌ بستنی وانیلی را در دمای اتاق قرار دهید.

۴- بستنی وانیلی را روی لایه موزها پخش کرده، و پای را به مدت ۲ ساعت درون فریزر قرار دهید تا سفت شود.

۵- بستنی شکلاتی را نیز مدتی در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شود، سپس آن را روی لایه بستنی وانیلی قرار دهید.

۶- روی پای را یک روکش پلاستیکی بکشید و آن را مجدد به مدت ۲ ساعت درون فریزر قرار داده تا سفت شود.

۷- ۲۰ دقیقه قبل از سرو، آن را از فریزر بیرون آورید.

۸- خامه و شکر قنادی را خوب با هم مخلوط کرده تا پف کند،‌ سپس آن را روی پای پخش کنید.

۹- در صورت تمایل، می‌توانید روی پای، پودر نارگیل تست شده بریزید.

 منبع: foodnetwork 

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها