مواد لازم:
توت فرنگی له شده: یک لیوان پر
خاکه قند: 50 گرم
شیر: یک ونیم لیوان معمولی
وانیل: نصف قاشق چایخوری
زرده تخممرغ: 3 عدد
طرز تهیه:
* شیر را کمی بجوشانید بعد شکر و وانیل و زرده تخممرغ را اضافه کرده و هم میزنیم.
* بعد از صافی رد کرده روی آتش ملایم بگذارید سفت که شد به طوری که به قاشق بچسبد مایه حاضر است.
* بعد در ظرف مناسب بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید.
* کمی سفت شد با هم زن دستی هم بزنید و توت فرنگی را به آن اضافه کنید بستنی آماده است.
* برای نگهداری بستنی در فریزر باید بستنی را در ظرف آلومنییومی با لیوانهای بستنی بریزید سر ظرف را باید یک سانتی متر خالی گذاشت و در ظرف را محکم بست و 10 دقیقه قبل از مصرف ازفریزر خارج کرده تا آماده سرو شود.
http://www.artakava.com