همشهری آنلاین - شهره فرجی: این شیرینی تر و کم‌چرب، بدون تخم‌مرغ تهیه می‌شود.

زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت:‌ 50 دقیقه


مواد لازم برای 9 نفر:

آرد: یک پیمانه

شکر: سه چهارم پیمانه

پودر کاکائو: نصف پیمانه

بیکینگ پودر:‌ یک و نیم قاشق چای‌خوری

* سس سیب شیرین نشده: یک سوم پیمانه

روغن کانولا: یک چهارم پیمانه

شیر سویا: دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چای‌خوری سرکه

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.

• درون یک قالب 21*21 سانتی‌متر را چرب کرده و آرد بپاشید.

• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.

• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.

• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.

• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می‌توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.

 * طرز تهیه سس سیب:

 تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن‌ها را بگیرید.

سپس آن‌ها را قاچ زده و بشویید.

سیب‌ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب‌ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.

حالا سیب‌ها آماده است. با پشت قاشق، سیب‌های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.

www.1001recipe.com

منبع: همشهری آنلاین