مواد لازم:
گردو: یک و نیم پیمانه، درشت خرد شود
شکر: نصف پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
• گردوها را به صورت یک لایه، روی کاغذ مخصوص شیرینی که قبلا درون سینی فر قرار دادهاید، پخش کنید.
• سینی حاوی گردوها را درون فر با حرارت 350 درجه فارنهایت که از پیش گرم شده قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آنها را تست کنید. (کاملا مراقب باشید تا نسوزند).
• شکر را درون قابلمهای روی حرارت کم ذوب کنید.
• گردوها را آغشته به شکر ذوب شده کنید.
• گردوها را، بر روی کاغذ مخصوص پخت شیرینی قرار داده و به سرعت آنها را از هم جدا کنید و در صورت تمایل روی آنها نمک بپاشید.
• بگذارید گردوهای نباتی کاملا خنک شوند سپس آنها را درون ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید.
www.closetcooking.com