مواد لازم:
کره: 60 گرم
پیاز کوچک: یک عدد؛ خرد شود.
کرفس: 4 ساقه؛ خرد شود.
تره فرنگی: یک عدد؛ ریز شود.
قارچ: 200 گرم؛ درشت خرد شود.
آرد: 3 قاشق غذاخوری
شیر: 340 میلیلیتر
آب مرغ: 460 میلیلیتر
نمک و فلفل: در حد لازم
یک قابلمه
یک قاشق چوبی
یک مخلوط کن
یک ملاقه
طرز تهیه:
مرحله اول: کره را آب کنید.
درون یک قابلمه کره بریزید و روی حرارت کم، بگذارید آب شود.
مرحله دوم: سبزیجات را اضافه کنید.
پیاز، کرفس، ترهفرنگی و قارچ را به ظرف اضافه کنید و 5 دقیقه آنها را درون کره بپزید.
مرحله سوم: آرد را اضافه کنید.
وقتی سبزیجات درون کره نرم شدند آرد را به آنها اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: شیر و آب مرغ را اضافه کنید.
شیر و آب مرغ را به محتویات ظرف اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم: نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید.
قبل از این که بگذارید سوپ بپزد به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
مرحله ششم: 25 دقیقه آن را بپزید.
به مدت 25 دقیقه بگذارید سوپ بپزد و در این مدت هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید.
مرحله هفتم:سوپ را درون مخلوط کن بریزید.
پس از 25 دقیقه سوپ را درون مخلوط کن بریزید و آن را به صورت پوره در آورید.
مرحله هشتم: سوپ را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل لازم را به آن اضافه کنید.
سوپ خامه قارچ را درون ظرفهای مناسب بریزید و آن را همراه با تکهای نان ترد میل کنید.
www.videojug.com