تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۶

همشهری آنلاین - شهره فرجی: سوپ خامه قارچ را می‌توانید با یک تکه نان ترد میل کنید.

مواد لازم:

کره: 60 گرم

پیاز کوچک: یک عدد؛ خرد شود.

کرفس: 4 ساقه؛ خرد شود.

تره فرنگی: یک عدد؛ ریز شود.

قارچ: 200 گرم؛ درشت خرد شود.

آرد: 3 قاشق غذاخوری

شیر: 340 میلی‌لیتر

آب مرغ: 460 میلی‌لیتر

نمک و فلفل: در حد لازم

یک قابلمه

یک قاشق چوبی

یک مخلوط کن

یک ملاقه

طرز تهیه:

مرحله اول: کره را آب کنید.

درون یک قابلمه کره بریزید و روی حرارت کم، بگذارید آب شود.

مرحله دوم: سبزی‌جات را اضافه کنید.

پیاز، کرفس، تره‌فرنگی و قارچ را به ظرف اضافه کنید و 5 دقیقه آن‌ها را درون کره بپزید.

مرحله سوم: آرد را اضافه کنید.

وقتی سبزی‌جات درون کره نرم شدند آرد را به آن‌ها اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم: شیر و آب مرغ را اضافه کنید.

شیر و آب مرغ را به محتویات ظرف اضافه کرده و آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

مرحله پنجم: نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید.

قبل از این که بگذارید سوپ بپزد به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

مرحله ششم: 25 دقیقه آن را بپزید.

به مدت 25 دقیقه بگذارید سوپ بپزد و در این مدت هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید.

مرحله هفتم:‌سوپ را درون مخلوط کن بریزید.

پس از 25 دقیقه سوپ را درون مخلوط کن بریزید و آن را به صورت پوره در آورید.

مرحله هشتم: سوپ را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل لازم را به آن اضافه کنید.

سوپ خامه قارچ را درون ظرف‌های مناسب بریزید و آن را همراه با تکه‌ای نان ترد میل کنید.

www.videojug.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها