یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۶:۲۹
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: سوپ مدیترانه‌ای، ترکیب سالم و لذت‌بخشی از مرغ،‌ لوبیا، سبزی‌جات مختلف و ماکارونی است.

سوپ مدیترانه‌ای

مواد لازم برای 6 نفر:

روغن زیتون: 2 قاشق چای‌خوری

موسیر خرد شده:‌ یک عدد کامل

هویج متوسط:‌2 عدد به صورت نیم دایره‌های کوچک خرد شود.

کرفس: دو شاخه بزرگ، به قطعات کوچک تقسیم شود.

گوجه فرنگی: 700 گرم، خرد شود.

آب مرغ: 5 پیمانه

برگ بو: دو عدد

لوبیا سبز پخته: 450 گرم

ماکارونی درشت لوله‌ای: نصف پیمانه، به قطعات کوچک تقسیم شود.

نمک: به مقدار لازم

فلفل:‌ به مقدار لازم

جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه

ریحان خرد شده تازه: یک قاشق غذاخوری

پنیر رنده شده پارمسان: یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

• ابتدا درون یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را حرارت داده و موسیر، کرفس و هویج را به مدت 2 تا 3 دقیقه درون آن سرخ کنید تا نرم شوند.

• گوجه فرنگی‌ها را همراه با آبشان، آب مرغ و برگ بو به آن‌ها اضافه کرده و درب آن را گذاشته و به مدت 20 دقیقه با حرارت کم بگذارید بجوشند.

• درب ظرف را برداشته و برگ بوها را از درون آن بیرون آورده و لوبیا، مرغ پخته و ماکارونی را به ظرف اضافه کنید و حدود 10 دقیقه آن‌ها را بجوشانید تا نرم شوند.

• نمک و فلفل و ریحان و جعفری را به سوپ اضافه کنید.

• سوپ را با پنیر پارمسان تزئین کنید.

• سوپ آماده است آن را درون ظرف مناسبی بریزید و میل کنید.

کد خبر 116374
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز