زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
هویج: نیم کیلو
پیاز: یک عدد، متوسط
کرفس: یک شاخه، خرد شود.
زنجبیل: یک قاشق غذاخوری، رنده شود.
آب مرغ: 5 پیمانه
پوست رنده شده و آب نصف یک عدد لیمو
کره یا روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
• کره یا روغن زیتون را درون ظرفی روی حرارت متوسط گرم کنید.
• پیاز، کرفس، هویج، و نمک را درون روغن با حرارت کم سرخ کنید تا نرم شوند.
• زنجبیل را به محتوای ظرف اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
• آب مرغ را به ظرف اضافه کرده و بگذارید مواد داخل ظرف با حرارت کم بجوشند.
• با استفاده از یک همزن، سوپ را به صورت پوره درآورید و به آن پوست و آب لیمو را اضافه کنید.
• پس از اینکه کمی خنک شد آن را درون کاسههای کوچکتر بریزید و میل کنید.