همشهری آنلاین- شهره فرجی: نودل را می‌توان به روش‌های مختلفی طبخ کرد این بار روش پیشنهادی ما را تجربه کنید.

مواد لازم:

نودل: یک کاسه بزرگ؛ طبق دستور پشت پاکت، ‌پخته شود.

سینه مرغ: یک دوم پیمانه، پخته شده و به شکل مربع در آورده شود.

تخم‌مرغ زده شده و پخته شده: 2 عدد

سبزی‌جات مخلوط : یک پیمانه ( هویج رنده شده، لوبیای خرد شده، فلفل دلمه‌ای)

سیر: 6- 4 حبه،‌ کاملا ریز شود.

پیاز: 2 عدد، خرد شود.

زنجبیل خرد شده تازه: یک قاشق چای‌خوری

سس سویا: 2 قاشق چای‌خوری

چاشنی مرغ: یک بسته کوچک

سس فلفل: 2 قاشق چای‌خوری یا مقداری جهت طعم دادن

کچاپ گوجه‌فرنگی: 3 چای‌خوری

نمک و فلفل:‌ به مقدار لازم

روغن گیاهی: 6- 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• ابتدا درون یک تابه روی حرارت متوسط سیر را کمی تفت داده سپس پیاز و زنجبیل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آن‌ها را تفت دهید.

• سبزی‌جات مخلوط را به مخلوط درون تابه اضافه کرده و مقداری دیگر آن‌ها را تفت دهید و کمی نمک و فلفل را به ظرف اضافه کنید.

• قطعات مرغ را به مخلوط اضافه کنید.

• یک قاشق چای‌خوری سس سویا، کچاپ، سس فلفل را به درون ظرف بیافزایید.

• نودل ‌های پخته شده را به همراه چاشنی مرغ و مابقی سس‌ها به مخلوط اضافه کنید.

• نمک و فلفل و تخم‌مرغ‌های زده شده و پخته شده را به ظرف اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید و کمی دیگر نیز آن‌ها را حرارت دهید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها