متخصصان پیشنهاد میکنند در هفته یک تا 2 بار ماهی بخوریم تا دچار ناراحتیهای قلبیعروقی نشویم. برخی افراد به دلیل آنکه اکثر ماهیها آلوده به جیوه هستند مصرف آن را صلاح نمیدانند.
طی چند سال اخیر پژوهشها نشان داده جیوه خطر سکته را افزایش میدهد اما به گفته محققان سوئدی که بررسیهای خود را روی 900 فرد داوطلب انجام دادهاند و مشروح بررسیها را در مجله American Journal of clinical nutrition منتشر کردهاند فواید امگا3 موجود در ماهی به قدری زیاد است که اثرات مضر جیوه را خنثی میکند.
نیمی از 900 نفر داوطلب پیش از آزمایش یک بار سکته کرده بودند. محققان عادات غذایی و میزان مصرف ماهی را در این افراد پرسیدند و بعد میزان جیوه، سلنیوم و امگا3 خون آنها را اندازه گرفتند.
نتایج نشان داد افرادی که ماهی بیشتری مصرف میکنند جیوه خونشان بالاتر است اما کمتر دچار حملات قلبی میشوند. با این حال متخصصان توصیه میکنند ماهیهایی که احتمال آلوده بودن آنها به جیوه بیشتر است را کمتر مصرف کنید.
www.salamatiran.com