همشهری آنلاین – شهره فرجی: درون سفیده‌های تخم‌مرغ را با تن ماهی و دیگر مواد غذایی پر کرده و به عنوان پیش غذا آن را میل کنید.

مواد لازم برای 12 نفر:

تن ماهی: حدود 150 گرم

کرفس کاملا ریز شده: یک سوم پیمانه

شوید ریز شده: 2 قاشق چای‌خوری

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ پخته: شش عدد، از طول به دو قسمت تقسیم شده و زرده آن‌ها خارج شود.

پیاز قرمز کاملا ریز شده: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• درون کاسه‌ای متوسط، تن ماهی، کرفس، پیاز، شوید و مایونز را با هم مخلوط کنید.

• از مخلوط تهیه شده به اندازه دو قاشق سر پر درون هر کدام از تخم‌مرغ‌های دو نیم شده بریزید.

• روی هرکدام از نیمه‌های تخم‌مرغ را با شوید تزیین کنید.

www.ivillage.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها