مواد لازم:
کدو سبز متوسط: 2 عدد
پنیر فتا: 50 گرم؛ خرد شود.
پنیر رنده شده پارمسان: 3 قاشق غذاخوری
پودر ریحان: یک قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
گوجهفرنگی گیلاسی یا سایز کوچک: تعدادی؛به صورت حلقهای بریده شود.
طرز تهیه:
• کدوها را به اندازه 2 سانتیمتر از طول برش دهید. با استفاده از یک قاشق کوچک گوشت درون کدو را تا کمی مانده به انتها بیرون آورید.
• کدوها را روی سینی پخت قرار داده و درون هر کدام از آنها را به اندازه نصف قاشق چایخوری با پنیر فتا پر کنید.
• فلفل قرمز، پنیر پارمسان و پودر ریحان را با هم مخلوط کرده و نیمی از آن را روی پنیر فتا بریزید.
• روی هر کدام از کدوها، یک برش گوجهفرنگی قرار داده و نیمی دیگر از مخلوط پنیر پارمسان را روی آنها بریزید.
• سینی را درون فر با دمای 400 درجه فارنهایت قرار داده و تا زمانی که پنیرها ذوب شوند (حدود 7- 5 دقیقه) آنها را حرارت دهید.
• کدوهای لقمهای را، گرم میل کنید.