مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
سس گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
روغن: سه قاشق غذاخوری
جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
شیر: یک لیوان
تخممرغ: 3 عدد
پیاز: یک عدد درشت
قارچ: 200 گرم
فلفل دلمهای: یک عدد
آرد: 125 گرم
نمک و فلفل و آویشن: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و فلفل را نگینی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و هنگامی که آب گوشت کشیده شد، قارچها را به صورت ورقهای خرد کرده و به همراه کمی آب لیمو، سس گوجه فرنگی، نمک، فلفل و آویشن تفت میدهیم سپس صبر میکنیم تا کمی خنک شود.
شیر، تخممرغ، آرد و یک قاشق چایخوری جوش شیرین و کمی نمک را خوب هم میزنیم و از صافی رد میکنیم تا مایع یک دستی داشته باشیم . کف ماهیتابه متوسطی را با یک قاشق مرباخوری چرب کرده و از مواد، یک ملاقه داخل ماهیتابه میریزیم تا سطع ماهیتابه به صورت لایه نازکی پوشیده شود.
با شعله ملایم کمی صبر میکنیم تا مواد خودش را بگیرد، آن را پشت و رو کرده میگذاریم کمی طلایی رنگ شود. سپس این نان گرد بدست آمده را برداشته و کناری میگذاریم تا خنک شود. فقط باید مراقب بود که این نان نشکند و یا پاره نشود چون آنگاه مواد گوشتی که داخل آن میریزیم، بیرون میریزد.
تمام مواد را به صورت نانهای گرد تهیه کرده و کنار میگذاریم. سپس داخل هر یک از نانها مقداری مواد گوشتی که قبلا تهیه کردهایم میریزیم، کمی پنیر پیتزای رنده شده و سپس نان را با دست خیلی آرام به صورت رولت لوله میکنیم و داخل یک ظرف پیرکس میگذاریم.
بدین ترتیب همه نانها را با مواد گوشتی پر کرده و رولتها را کنار هم میچینیم و روی همه آنها پنیر یتزای رنده شده ریخته و در داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه و یا داخل مایکروفر از سیستم گریل به مدت 8 دقیقه استفاده میکنیم.
زمانی که پنیر پیتزا کمی طلایی شد، برای سرو، سر میز غذا برده و رویش را با سس گوجه فرنگی تزیین میکنیم.
ماهنامه تخصصی آشپزی و شیرینی پزی ساناز سانیا - شماره 22 و 23