مواد لازم:
برنج پخته شده
سبزیجات: شامل نخودفرنگی، هویج، ذرت (یا هر سبزی دیگری به میل خودتان)
گوشت
سس کاری
ادویهها: نمک، سس گوجهفرنگی
دستور پخت:
1. گوشت و پیاز را خرد کنید.
2. مقداری روغن در قابلمه بریزید و اول پیاز را تفت دهید. بعد گوشت را نیز اضافه کرده و سرخ کنید و مقداری سس کاری نیز اضافه کنید.
3. برنج پخته شده و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و کمی نمک بزنید.
4. تخممرغ را بزنید تا یکدست شود، در یک ماهیتابه تفلون، روغن ریخته و تخممرغ را به صورت لایهای نازک سرخ کنید.
5. سپس برنج و سبزیجات را روی لایه نازک تخممرغ ریخته و در آن بپیچید.
6. با کمی سس گوجهفرنگی روی آن را تزئین کنید.
غذا آماده است.
منبع مورد استفاده برای این مدخل