مواد لازم:
پاستای فرم دار پاپیونی: 250 گرم
سینه مرغ بدون استخوان: 2 عدد،
به قطعات مکعبی شکل 5/2 سانتیمتری تقسیم شود.
نمک و فلفل: هر کدام یک قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
گلچههای گل کلم: 2 پیمانه
جعفری خشک: یک قاشق چایخوری
ریحان خشک: یک قاشق چایخوری
گوجهفرنگی رسیده کوچک: 2 عدد
پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر رنده شده پارمسان: یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلای رنده شده: یک پیمانه
طرز تهیه:
• درون قابلمه متوسطی آب را جوش آورده و پاستا را تا زمانی که کمی نرم شود درون آن بپزید. سپس آب اضافی آن را از درون آبکش رد کرده و کنار بگذارید.
• درون تابه بزرگی، 2 قاشق روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کرده و مرغ را همراه با نمک، فلفل، سیر و پاپریکا به آن اضافه کنید.
• تا زمانی که مرغ هنوز کامل نپخته و کمی صورتی رنگ است گل کلم را به آن اضافه کرده و به آرامی آنها را با هم مخلوط کنید.
• درب تابه را بگذارید و سه دقیقه صبر کنید تا کمی بپزد.
• ابتدا گوجهفرنگی سپس پاستا را به ظرف اضافه کنید. مابقی ادویهها را نیز به ظرف اضافه کرده، حرارت شعله را روی کم قرار داده، و هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید.
• پنیر پارمسان و نصف مقدار پنیر موزارلا را به ظرف اضافه کرده درب ظرف را ببندید و 5 دقیقه مخلوط درون ظرف را حرارت دهید. هر چند وقت یک بار مخلوط را هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید.
• مابقی پنیر موزارلا را روی مخلوط بریزید درب ظرف را گذاشته و مدت 20 دقیقه آن را حرارت دهید.
http://gotnomilk.wordpress.com