همشهری آنلاین – شهره فرجی: از زیتون‌های درشت برای سوخاری کردن استفاده کنید.

زمان تهیه: 15 دقیقه

مقدار تهیه: 24 عدد برای 8 نفر

مواد لازم:

پنیر خامه‌ای: 2 قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده: یک چهارم پیمانه

پنیر فتا خرد شده: یک سوم پیمانه

زیتون سبز درشت: 24 عدد؛ هسته‌ آن‌ها بیرون آورده شود.

آرد: یک چهارم پیمانه

تخم‌مرغ زده شده: یک عدد

پودر سوخاری: سه چهارم پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

طرز تهیه:

• پنیر خامه‌ای، جعفری و پنیر فتا را درون کاسه‌ای ریخته و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

• از مخلوط فوق کمی برداشته و درون زیتون‌ها را با آن پر کنید.

• آرد را درون کاسه‌ای کم عمق بریزید و درون کاسه‌ای دیگر تخم‌مرغ زده شده و در کاسه سوم پودر سوخاری بریزید.

• زیتون‌ها را ابتدا درون آرد غلطانده سپس درون تخم‌مرغ و در نهایت درون پودر سوخاری بغلطانید.

• روغن را گرم کرده و زیتون‌ها را به مدت یک تا 2 دقیقه درون آن سرخ کرده تا طلایی رنگ شوند.

• زیتون‌ها را از درون روغن بیرون آورده و روغن‌های اضافی آن‌ها را با کاغذ خشک کن گرفته و آن‌ها را میل کنید.

http://www.nzwomansweekly.co.nz

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها