مواد لازم:
روغن زیتون: نصف پیمانه
کره آب شده: 50 گرم
پوست پرتقال: یک قاشق چایخوری
شکر قهوهای: سه چهارم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
تخممرغ: 2 عدد
وانیل: سه چهارم قاشق چایخوری
جوش شیرین: سه چهارم قاشق چایخوری
آرد: دو و یک چهارم پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
شکلات خرد شده: 250 گرم
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
• درون 2 ظرف مخصوص پخت، کاغذ مخصوص شیرینی قرار دهید.
• روغن زیتون، کره آب شده، پوست پرتقال و شکر را درون کاسه بزرگی ریخته و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
• تخممرغ و وانیل را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
• درون کاسهای متوسط، آرد، سه چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
• مخلوط مواد خشک را به مخلوط روغن زیتون اضافه کرده سپس شکلاتهای خرد شده را به آنها اضافه کنید.
• مخلوط را به چند قاشق پر، تقسیم کرده و آنها را با فاصله 7 سانتیمتر از هم درون ظرف مخصوص پخت بچینید.
• شیرینیها را حدود 10 دقیقه در فر حرارت دهید.
• شیرینیها را از فر خارج کرده و بگذارید 2 دقیقه به همان حالت باقی بمانند.
• پس از این مدت شیرینیها را به صفحهای مشبک منتنقل کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.
http://www.fitnessmagazine.com