همشهری آنلاین – شهره فرجی: سوپ عدس و سیب زمینی سرشار از ویتامین را هنگام سرماخوردگی تهیه کرده و از خواص مفید آن بهره‌ مند شوید.

کل زمان تهیه: یک ساعت

مواد لازم برای 6 نفر:

روغن کانولا: 2 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: یک عدد خرد شود.

هویج: 2 عدد متوسط، پوست کنده و خرد شود.

کرفس: 2 ساقه متوسط؛ خرد شود.

برگ بو: یک عدد

سیر: یک حبه، خرد شود.

پودر کاری: یک و نیم قاشق چای‌خوری

عدس: 2 پیمانه؛ پاک و شسته شود.

سیب زمینی متوسط: 2 عدد، پوست کنده و نگینی خرد شود.

لوبیا سبز خرد شده، پخته و یخ زده: 255 گرم

گوجه فرنگی رنده شده تازه: حدود 400 گرم

برگ خرد شده گشنیز: نصف پیمانه

نمک و فلفل در حد لازم

ماست کم چرب: هنگام سرو

طرز تهیه:

• درون قابلمه بزرگی، روغن را روی حرارت متوسط گرم کرده، پیاز، کرفس، هویج و برگ بو را به آن اضافه کرده و آن‌ها را به مدت 7- 5 دقیقه هم زده تا نرم شوند. سیر و پودر کاری را به ظرف اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر نیز آن‌ها را تفت دهید.

• 7 پیمانه آب را همراه عدس به درون ظرف اضافه کنید، وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کرده و به مدت 10 دقیقه بگذارید بجوشند. سیب زمینی‌ها را اضافه کرده درب ظرف را گذاشته و به پختن ادامه داده تا سیب زمینی‌ها و عدس‌ها نرم شوند (حدود 15 دقیقه).

• گوجه فرنگی‌های رنده شده را همراه با لوبیا سبز به ظرف اضافه کنید 4- 2 دقیقه آن‌ها را حرارت داده تا گرم شوند. برگ بو را بیرون آورده سپس گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را در حد لازم اضافه کنید.

• سوپ آماده شده را همراه با ماست میل کنید.

 

http://www.marthastewart.com

منبع: همشهری آنلاین