همشهری آنلاین – شهره فرجی: با این سالاد خوش رنگ و خوش طعم از میهمانان خود پذیرایی کنید.

مواد لازم برای 6 نفر:

سینه مرغ: 2 عدد ریش ریش و یا نگینی خرد شود.

پیاز قرمز کوچک: یک عدد، به قطعات ریز تقسیم شود.

موسیر: یک عدد، به قطعات ریز تقسیم شود.

برگ ترخون خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

ساقه کرفس: یک عدد، خرد شود.

بادام پوست گرفته و خرد شده: یک پیمانه

سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری

سس مایونز: سه چهارم پیمانه

انگور قرمز بی‌دانه و دو نیم شده: 3 پیمانه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

گوجه فرنگی بزرگ: 6 عدد

کاهو: 6 برگ

طرز تهیه:

• ابتدا درون کاسه بزرگی، 10 ماده اولیه را با هم مخلوط کنید.

• سپس سر گوجه فرنگی‌ها را با چاقو برش داده و درون آن‌ها را تا حدی که نیم سانتی‌متر از گوشت گوجه فرنگی ته آن بماند خالی کنید.

• درون هر کدام از گوجه فرنگی‌ها، برگ‌های کاهو را قرار دهید به صورتی که سر و ته برگ‌ها بیرون از گوجه فرنگی قرار گیرند.

• درون گوجه فرنگی‌ها را به اندازه یک اسکوپ یا یک قاشق غذاخوری سر پر از سالاد مرغ، پر کرده و نوش جان کنید.

http://www.foodnetwork.com

منبع: همشهری آنلاین