دوشنبه ۵ تیر ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۱
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این سالاد پرخاصیت و سرشار از فیبر و ویتامین را برای میان وعده‌ای سالم و لذیذ انتخاب کنید.

روش تهیه سالاد ماش

مواد لازم برای 4 نفر:

ماش: یک پیمانه (215 گرم)

پیازچه خرد شده: یک پیمانه

نعنای خرد شده تازه: نصف پیمانه

روغن زیتون: نصف پیمانه

سرکه سیب: سه قاشق سوپ‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ پخته: 2 عدد برای تزیین

زیتون سیاه: 16 عدد برای تزیین (هسته‌های آن جدا شود)

روش تهیه:

• ماش‌ها را ابتدا از شب قبل خیس کرده و درون آبکش بریزید.

• آب را درون قابلمه‌ای بزرگ جوش آورده و ماش‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزند.

• ماش‌ها را درون آبکش ریخته و آن‌ها را زیر آب سرد بشویید.

• پس از این که ماش‌ها خوب آبگیری شدند آن‌ها را درون کاسه‌ای بزرگ بریزید.

• پیازچه، نعنا، روغن زیتون، سرکه و نمک را به ظرف ماش‌ها اضافه کرده و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• آن‌ها را درون چند ظرف کوچک‌تر ریخته و روی آن‌ها را با تخم‌مرغ پخته، زیتون سیاه، و نعنای تازه تزیین کنید.

سالاد ماش

http://cafefernando.com

کد خبر 175159
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز