تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۰۴:۲۷

همشهری آنلاین: عطر به، این غذای پاییزی را مطبوع کرده است.

مواد لازم برای هشت نفر

به: 500 گرم

سینه مرغ پخته‌شده: 300 گرم

برنج: دو پیمانه

زعـفران حل کرده: دو قاشق سوپ‌خوری

دارچین: یک قاشق سوپ‌خوری

ماست: یک پیمانه

تخم‌مرغ: سه عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن زیتون: دو قاشق سوپ‌خوری

ماست چکیده: نصف پیمانه

کره: 25 گرم

طرز تهیه:

* برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کرده‌ایم، داخل آب جوش ریخته و وقتی نیم‌پز شد، آبکش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

* سپس سینه مرغ را ریش‌ریش می‌کنیم.

* به‌ها را پوست گرفته، خلالی خرد نموده و در کره تفت می‌دهیم.

* در مرحله بعد مایه ته‌چین را آماده می‌کنیم، به این صورت که ماست را با زعفران مخلوط کرده، تخم‌مرغ‌های زده‌شده را به ماست اضافه می‌کنیم، سپس روغن زیتون را می‌افزاییم.

* برنج آبکش شده را در مایه ته‌چین ریخته، کاملا مخلوط نموده و مقدار کمی نمک و فلفل به مایه ته‌چین اضافه می‌کنیم.

* در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب کرده، ابتدا مقداری از مایه ته‌چین را داخل قالب ریخته، یک لایه مرغ لابه‌لای ته‌چین می‌ریزیم، سپس یک لایه به افزوده و دارچین می‌پاشیم، روی قالب را با مایه ته‌چین پوشانده و در فری که از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم تا آماده شود و با ماست چکیده تزیین می‌کنیم.

نکته

* در صورت دلخواه ته‌چین را می‌توان در قابلمه زیر پلوی سفید ریخت و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز آماده کرد.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز - شماره 154

منبع: همشهری آنلاین