همشهری آنلاین: مرغ شکم پر به صورت درسته یکی از انواع غذاهای راحتی است که می‌توانید در ایام نوروز برای مهمانان خود تهیه کنید.

مواد اولیه:

مرغ: یک عدد

زعفران آب‌کرده: سه قاشق سوپخوری

ساقه تازه کرفس: دو عدد

پیاز کوچک: یک عدد

روغن زیتون: یک چهارم پیمانه

هویج: یک عدد

آبلیمو: دو قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

زنجبیل رنده‌شده: یک قاشق چایخوری

کره: 50 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

مرغ را شسته و آن را خشک می‌کنیم، سپس آن را کاملا به روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل آغشته کرده و از این مواد برای مزه‌دار کردن داخل شکم مرغ هم استفاده می‌کنیم. در مرحله بعد داخل شکم مرغ را با هویج حلقه‌شده، فلفل دلمه‌ای خلالی شده، کرفس خرد شده، پیاز درسته و زنجبیل پر می‌کنیم.

در آخر مرغ را به زعفران آغشته کرده و با کمک دست به آرامی پوست سینه را بلند کرده و در هر طرف سینه مقداری کره می‌گذاریم تا در حین پخت به خورد مرغ برود.

دو تا سه ساعت می‌گذاریم تا مرغ مزه‌دار شده و مواد به خورد آن برود، سپس مرغ را در سینی چرب شده‌ای قرار داده و در طبقه وسط فری که با دمای 180 درجه سانتی‌گراد از یک ربع قبل گرم کرده‌ایم، به مدت دو ساعت می‌گذاریم تا پخت آن انجام شود.

http://www.loghme.com

منبع: همشهری آنلاین