همشهری آنلاین: برای تهیه خورش لذیذ قارچ و مرغ، بهتر است قارچ را قبل از اضافه کردن کمی با آبلیموی داغ تفت دهید.

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 2 ساعت

مواد اولیه: برای 4 نفر

آبلیمو: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

نمك: به میزان لازم

پیاز (ریز و سرخ شده با كره): 2قاشق غذاخوری

كره (آب شده): 2قاشق غذاخوری

شیر: 2سوم لیوان

آرد: يك قاشق غذاخوری

مرغ (فیله شده): 600گرم

قارچ: 400گرم

زرده تخم مرغ: يك عدد

زعفران: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا فیله‌های مرغ را آغشته به نمك،‌ كره،آبلیمو و كمی آب‌زعفران كنید و آن را به همراه قارچ خرد شده و پیاز داغ درون ظرف گودی بریزید و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقیقه با قدرت حداكثر 100 % در دستگاه مایكروویو بگذارید تا مواد تفت بخورد

اگر میخواهید غذا را روی گاز بپزید اول كره را اضافه كرده و بعد فیله‌ها را سرخ كنید و بعد قارچ و بقیه مواد را بریزید و كاملا تفت دهید.

سپس نصف لیوان آب‌جوش را به همراه زعفران آب شده به آن‌ها اضافه كرده و ظرف را با درپوش به مدت 17ـ 15 دقیقه قدرت 100% حداكثر در مایكروویو بگذارید یا آنكه نیم ساعت روی گاز بپزید.

بعد آرد را در شیر سرد حل كرده و به همراه آب‌لیمو به غذا اضافه كنید و ظرف را بدون در به مدت 4 دقیقه قدرت حداكثر 100% در دستگاه بگذارید یا همچنان روی شعله حرارت بدهید تا وقتی كه مطمئن شوید مرغ شما كاملا پخته شده است.در این فاصله یك‌بار آن را هم بزنید يك عدد زرده را با چنگال هم بزنید و در يك دقیقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه كنید.

نكات:

1) زمان ریختن زرده تخم‌مرغ مرتباً‌ خورش را هم بزنید تا زرده بسته نشود.

2) بهتر است این خورش در فر یا مایكروویو تهیه شود.

3) موقع سرو غذا به خورش كمی آبلیمو اضافه كنید.

نوش جان

www.sooran.com