همشهری آنلاین: این غذا را با تن ماهی و گوشت چرخ کرده هم می‌توان درست کرد.

 

  • مواد لازم والوان با گوشت بره و پیازچه

گوشت بره چرخ کرده: 500 گرم

روغن مایع: یک قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

نعنا: به میزان لازم

تخم مرغ زده شده: یک عدد

خمیر هزارلا: 500 گرم

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

پنیر پیتزا رنده شده: نصف پیمانه

پیاز سرخ شده: یک قاشق سوپ‌خوری

پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری

آویشن: یک قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی: یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع: یک قاشق چای‌خوری

  • طرز تهیه والوان با گوشت بره و پیازچه:

ابتدا خمیر هزارلا را با وردنه باز کرده تا به ضخامت پنج میلی‌متر برسد. با کاتر گرد (که اندازه کاتر به سلیقه خودتان بستگی دارد) قالب زده و نیمی از خمیرهای قالب‌زده را روی سینی فر می‌چینیم.

کاتر گرد دیگری را انتخاب می‌کنیم که یک سایز از کاتر قبلی کوچک‌تر باشد. وسط نیمه دیگر خمیرهای قالب زده را با کاتر دوم برش می‌دهیم که به صورت حلقه درآید. روی خمیرهای قالــب زده که در سینی فر چیده بودیم، با برس تخم‌مرغ زده شده می‌مالیم و حلقه‌های خمیری را کاملا روی آن‌ها قرار می‌دهیم. با چنگال وسط خمیر زیری را چند بار سوراخ می‌کنیم. روی حلقه بالایی زرده تخم‌مرغ مالیده و در فر که از قبل با حــــرارت200 درجه سانتی‌گراد گرم کـــرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزد، یعنی خمیر کاملا ورقه‌ای شده و بالا بیاید.

  • طرز تهیه مواد گوشتی

در تابه‌ای روغن و پیازداغ را ریخته، گوشت را به همراه نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر اضافه کرده و سرخ می‌کنیم. رب گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و تفت می‌دهیم. فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کرده، یک دقیقه تفت می‌دهیم، سپس از روی حرارت برداشته و درون والوان‌های آماده می‌ریزیم. روی آن پنیر می‌پاشیم و حرارت فر را به 180 درجه سانتی‌گراد کم می‌کنیم.

والوان‌ها را حدود سه الی پنج دقیقه در فر قرار داده تا پنیر آب شود و هنگام سرو با برگ نعنا تزیین می‌کنیم. در صورت تمایل داخل مواد گوشتی می‌توانید از ذرت نیز استفاده کنید.

http://honareashpazi.ir