به گزارش خبرنگار ايسنا، «ثریا منصوری» در جلسه آموزشی که در مدارس مروج سلامت برای والدین دانشآموزان برگزار شد با اشاره به اهمیت صرف صبحانه برای دانشآموزان، اظهار کرد: نخوردن صبحانه در صورتی که تداوم یابد و به عادت تبدیل شود، علاوه بر عوارض فوق موجب کمبود دریافت سایر مواد مغذی مورد نیاز فرد میشود.
وی افزود: با حذف صبحانه از وعدههای غذایی، مواد مغذی که در این وعده دریافت میشود، در وعدههای دیگر جایگزین نخواهد شد و در نتیجه کمبود کالری، ویتامینها و املاح ایجاد میشود.
مسئول واحد تغذیه و مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت ملکشاهی اضافه کرد: برای اینکه کودکان سنین مدرسه، اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند باید شام را در ساعات ابتدای شب صرف کرده و تا حد امکان کودکان در ساعت معین و ترجیحا زود بخوابند.
منصوری خاطر نشان کرد: خانوادهها باید صبح زودتر بیدار شده پس از شستن دست و صورت، کمی نرمش کنند تا برای صرف صبحانه اشتها پیدا کنند. والدین باید صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کنند و همگی دور یک سفره به صرف صبحانه بپردازند تا تشویقی برای کودکان باشد.
وی چند نمونه از مواد غذایی کامل و مقوی را به مادران جهت استفاده در وعده صبحانه توصیه کرد و گفت: برای صبحانه از فرنی (آرد برنج یا آرد گندم همراه با شیر و شکر)، شیر برنج، حلیم و عدسی که اغلب مورد علاقه کودکان این سنین هستند و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردارند، نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ، نان و کره و مربا، نان و کره و خرما، همراه با یک لیوان شیر و فرآوردههای غلات مثل شیرین گندمک همراه با شیر میتوان استفاده کرد.
در این جلسه آموزشی در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از پوکی استخوان مطالبی ارائه شد.