همشهری آنلاین: بادمجان سوخاری فیلیپینی طعم بی‌نظیری دارد و طرز تهیه آن نیز خیلی راحت و ساده است.

  • مواد لازم:

بادمجان کوچک و قلمی: ۲ عدد

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد سوخاری: مقداری

نمک و فلفل

پودر پیاز و سیر

  • طرز تهیه:

بادمجان‌ها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجان‌هارو با کفگیر با گوشت‌کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست.

بعد بهشون نمک و فلفل و خیلی کم پودر سیر و پیاز بزنید تخم مرغ‌هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید

بادمجان‌ها رو در تخم‌مرغ فرو کنید، و بعد در آرد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در آرد سوخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید.

یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجان‌ها به خودشون روغن جذب نمیکنن.

http://7ganj.ir