- مواد لازم برای تهیه لقمه ماکارونی و پنیر:
۴۵٠ گرم پاستا آرنجى (Elbow)
۵ قاشق غذاخورى کره
يك چهارم فنجان بعلاوه ٢ قاشق غذاخورى آرد
۴ فنجان شیر
سه چهارم قاشق چایخورى ادویه فلفل قرمز شیرین (cayenne)
چهار و سه چهارم فنجان پنیر چدار رنده شده
نصف تا سه چهارم فنجان روغن
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
٢ فنجان آرد سوخارى
- طرز تهیه لقمه ماکارونی و پنیر :
طبق دستور ماکارونى را پخته و آبکش میکنیم.
در یک قابلمه، ۴ قاشق غذاخورى کره را حرارت میدهیم. آرد را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا طلایى شود،
شیر را کم کم به آن اضافه کرده و تند هم میزنیم .
شعله را کم میکنیم و میگذاریم سس ریز بجوشد تا غلیظ شود.
از روى حرارت برداشته، پنیر و باقى کره و کمى نمک را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پنیر آب شود.
ماکارونى آبکش شده را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم.
در یک ظرف مخصوص فر با سایز٢٠*٣٠ کاغذ روغنى انداخته و مواد را روى آن میریزیم و حدود ٨ ساعت در یخچال میگذاریم.
مخلوط را برمیگردانیم و به مکعبهاى سایز لقمه آنها را با چاقو تیز میبریم.
در یک کاسه، تخم مرغها را میزنیم. در کاسه جداگانه، آرد سوخارى و فلفل قرمز را مخلوط میکنیم.
مکعبها را در تخم مرغ انداخته و بعد در آرد سوخارى میچرخانیم و در روغن داغ سرخ میکنیم تا برشته و طلایى شوند.آنها را روى دستمال حولهاى گذاشته تا روغن اضافه گرفته شود.
لقمه ماکارونى و پنیر را گرم سرو میکنیم .
نوش جان و لذت ببرید!
http://foodfa.com