همشهری آنلاین: لقمه ماکارونی و پنیر مکعبهاى بهشتی بهترین نام براى این فینگرفود هست که مورد علاقه همه قرار خواهد گرفت.

  • مواد لازم برای تهیه لقمه ماکارونی و پنیر:

۴۵٠ گرم پاستا آرنجى (Elbow)

۵ قاشق غذاخورى کره

يك چهارم فنجان بعلاوه ٢ قاشق غذاخورى آرد

۴ فنجان شیر

سه چهارم قاشق چای‌خورى ادویه فلفل قرمز شیرین (cayenne)

چهار و سه چهارم فنجان پنیر چدار رنده شده

نصف تا سه چهارم فنجان روغن

۴ عدد تخم مرغ بزرگ

٢ فنجان آرد سوخارى

  • طرز تهیه لقمه ماکارونی و پنیر :

طبق دستور ماکارونى را پخته و آبکش می‌کنیم.

در یک قابلمه، ۴ قاشق غذاخورى کره را حرارت می‌دهیم. آرد را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا طلایى شود،

شیر را کم کم به آن اضافه کرده و تند هم می‌زنیم .

شعله را کم می‌کنیم و می‌گذاریم سس ریز بجوشد تا غلیظ شود.

از روى حرارت برداشته، پنیر و باقى کره و کمى نمک را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا پنیر آب شود.

ماکارونى آبکش شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

در یک ظرف مخصوص فر با سایز٢٠*٣٠ کاغذ روغنى انداخته و مواد را روى آن می‌ریزیم و حدود ٨ ساعت در یخچال می‌گذاریم.

مخلوط را برمی‌گردانیم و به مکعب‌هاى سایز لقمه آن‌ها را با چاقو تیز می‌بریم.

در یک کاسه، تخم مرغ‌‌ها را می‌زنیم. در کاسه جداگانه، آرد سوخارى و فلفل قرمز را مخلوط می‌کنیم.

مکعبها را در تخم مرغ انداخته و بعد در آرد سوخارى می‌چرخانیم و در روغن داغ سرخ می‌‌کنیم تا برشته و طلایى شوند.آنها را روى دستمال حوله‌اى گذاشته تا روغن اضافه گرفته شود.

لقمه ماکارونى و پنیر را گرم سرو می‌کنیم .

نوش جان و لذت ببرید!

http://foodfa.com