- مدت زمــان طـبخ : 100 دقیقه
- مناسب برای تعداد : 4 نفر
- جدول ارزش غذایی برای خوراک عدس با رویه سیب زمینی
کالری برای یک نفر : 156 کالری
چربی برای یک نفر : 7.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 6.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 16.50 گرم
- مواد لازم جهت تهیه خوراک عدس با رویه سیب زمینی:
- مواد لازم جهت تهیه لایه رویی:
1. سیب زمینی , مکعبی خرد شده: 675 گرم
2. کره: 25 گرم
3. شیر: يك قاشق غذاخوری
4. گردوی خرد شده: 50 گرم
5. آویشن خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
6. شاخههای ریز و جوان آویشن جهت تزیین: مقداری
مواد لازم جهت تهیه لایه میانی :
1. عدس قرمز: 225 گرم
2. کره: 60 گرم
3. تره فرنگی , حلقه شده: يك عدد
4. سیر , له شده: 2 حبه
5. ساقه کرفس , خرد شده: يك عدد
6. گلچههای کلم بروکلی: 125 گرم
7. پنیر توفو دودی , مکعبی خرد شده: 175 گرم
8. رب گوجه فرنگی: 2 قاشق چای خوری
9. نمک: به میزان لازم
10. فلفل: به میزان لازم
- طرز تهیه خوراک عدس با رویه سیب زمینی:
1. سیب زمینیها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغز پخت شوند . آنها را خوب آبکش نموده و کره و شیر را اضافه نمایید و خوب بکوبید تا پوره شود . گردو و آویشن خرد شده را داخل آن بریزید و کنار بگذارید .
2. عدس قرمز را در یک قابلمه آب جوش به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید . آب اضافه آن را خالی نمایید و کنار بگذارید .
3. کره را در یک ماهیتابه آب نمایید . تره فرنگی , سیر , کرفس , کلم بروکلی را به آن اضافه نمایید و روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم شوند . پنیر توفو را افزوده , عدس و رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و خوب مخلوط نمایید . چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید , سپس همه مخلوط را داخل یک ظرف پیرکس بریزید .
4. پوره سیب زمینی را روی مخلوط عدس بریزید و با قاشق آن را کاملا پهن نمایید تا تمام سطح ظرف را بپوشاند .
5. غذا را در فری که از قبل گرم شده , روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود . سپس با چند شاخه آویشن روی آن را تزیین نموده و سرو نمایید .
- توصیه سرآشپز جهت تهیه خوراک عدس با رویه سیب زمینی:
شما میتوانید از انواع سبزیجات مورد علاقهتان در خوراک عدس با رویه سیبزمینی استفاده نمایید.
avayesalamati.com