برای ایمن ماندن از این بیماریها هنگام آماده کردن میوهها و سبزیها به این توصیهها توجه کنید:
دستهایتان پیش و پس از آماده کردن سبزیها و میوهها با آب و صابون بشویید.
- اگر هنگام آماده کردن سبزیها و میوهها بخشهایی از آنها آبگز شدند، این بخشهای آسیبدیده را پیش از خوردن ببرید و دور بیندازید.
- میوهها و سبزیها پیش از پوست کندن بشویید تا از انتقال کثافات و باکتریها جلوگیری شود.
- از یک برس پاک سبزیجات برای پاک کردن فراوردههایی مانند طالبی و خیار استفاده کنید.
- میوه یا سبزی را با یک پارچه پاک یا حوله کاغذی خشک کنید.
- خارجیترین برگهای کاهو یا کلم را جدا کنید.