کافئین ماده محرک موجود در قهوه است، برای اغلب افرادی ۴۰۰ میلیگرم یا کمتر از آن مصرف میکنند، زیانی ندارد.
یک فنجان ۲۲۵ سیسی قهوه حاوی ۹۵ تا ۲۰۰ میلیگرم کافئین است و یک نوشیدنی انرژیزای ۳۴۰ سیسی حاوی ۷۰ تا ۱۰۰ میلیگرم کافئین است.
اگر زن باردار یا شیرده باشید یا دچار عوارضی مانند اضطراب، زخم گوارشی یا نامنظمی ضربان قلب باشید، احتمالاً باید مصرف کافئین را محدود کنید یا از آن بهکلی پرهیز کنید.
کافئین اینگونه بر بدن تأثیر میگذارد:
- کافئین دستگاه عصبی مرکزی را تحریک میکند و میتواند باعث شود که شما هشیارتر شوید و احساس انرژی کنید.
- کافئین ادرارآور است و به بدن کمک میکند با تولید ادرار بیشتر به بدن کمک میکند آب و املاح اضافی را دفع کند.
- کافئین آزاد شدن اسید در معده را افزایش میدهد و ممکن است باعث درد معده یا سوزش سر دل شود.
- کافئین ممکن است با جذب کلسیم از دستگاه گوارش تداخل کند.
- کافئین فشارخون را بالا میبرد.
نظر شما