مصرف برخی از مواد غذایی به‌راحتی می‌تواند سیستم ایمنی بدن را ناقص کند و منجر به مشکلات فشار خون بالا، میزان کلسترول بالا، بیماری قلبی، دیابت، آلزایمر، چاقی، اضطراب، افسردگی و حتی در موارد بدتر سرطان شود.

به گزارش همشهری آنلاین، برخی مواد غذایی که روزمره در زندگی ما مورد استفاده قرار می‌گیرند می‌توانند خطرات جبران‌ناپذیری برای ما داشته باشند، اما ما این مواد غذایی را بدون هیچ توجه و اهمیتی به مسائل پزشکی مصرف می‌کنیم. به همین منظور باشگاه خبرنگاران جوان در گزارش زیر به بیان خطرات مرگبار چند ماده غذایی پرداخته است که در ادامه می‌خوانید.

نمک
همه ما در پختن غذاهای روزمره نمک را در اولویت کار آشپزی خود قرار می‌دهیم. میزان متعادل آن برای بدن هیچ ضرری ندارد، اما مصرف زیاد آن می‌تواند باعث ضعیف شدن سیستم قلبی_ عروقی و افزایش فشار خون شود، پس مقدار مصرفی نمک خود را محدود کرده و میزان سدیم در غذاهای خود را هم به‌شدت کنترل کنید. ۳.۷۵ گرم سدیم در روز یک مقدار کافی و ایمن برای بدن است و حتما به یاد داشته باشید که بیش از ۶ گرم سدیم می‌تواند شروع مشکلات جدی برای سلامت جسمانی داشته باشد.

آبمیوه‌های صنعتی
متاسفانه عدد نوشته‌شده با عنوان ۱۰۰ درصد طبیعی روی پاکت آبمیوه‌های تجاری و صنعتی عده زیادی را در مصرف آن گول زده است، اما باید به آن چیزی که روی پاکت آبمیوه‌های تجاری نوشته می‌شود بی‌اعتماد باشید. حتما به یاد داشته باشید که آبمیوه‌های تجاری و صنعتی محصولی است که حاوی مقادیر زیادی از شکر افزوده، رنگ‌های خوراکی و مواد نگهدارنده است که به‌راحتی می‌تواند هنگام پاستوریزه شدن بسیاری از مواد مغذی خود را از دست بدهد و بدن شما را به سرطان‌های گوناگون مبتلا سازد. پیشنهاد ما به شما در خرید آبمیوه این است که حتما از افراد آشنا خریداری کنید تا از سالم بودن آن‌ها اطمینان کامل حاصل فرمایید.

گندم
جالب است بدانید که کربوهیدرات موجود در گندم به طور ناگهانی باعث افزایش میزان قند خون، تولید انسولین، دیابت و پیری زودرس می‌شود.

فست‌فودها
امروزه در تمام ایران فست‌فودهای خوشمزه با قیمت نسبتا ارزان برای جذب و جلب توجه مشتری به چشم می‌خورند، اما خوشمزگی درون فست‌فودها تنها به دلیل چربی ترانس، شکر، نمک، مواد نگهدارنده، افزودنی‌ها، رنگ‌ها و سایر مواد شیمیایی است و مصرف زیاد آن‌ها کم‌کم می‌تواند خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان، اختلالات خلقی، افزایش وزن، اختلالات متابولیکی و ... را افزایش دهند.

گوشت کبابی
از کوچک تا بزرگ گرفته، هیچ‌کس نمی‌تواند از بوی خوش کباب‌های محل بگذرد، اما متاسفانه مواد شیمیایی که طی فرایند درست کردن غذا وارد گوشت می‌شوند با خطر ابتلا به سرطان پانکراس و سرطان پستان در ارتباط هستند، در صورتی که نمی‌توانید از مصرف این غذای خوشمزه چشم بپوشید، بهتر است برای کم شدن ریسک سرطان از رزماری استفاده کنید.

برچسب‌ها