به گزارش ایسنا، این نوع از خوردنیها در واقع مواد سمی را به تدریج وارد بدن شما میکنند. اگر رژیم غذایی شما حاوی مقادیری از فستفودها، مرغ سرخ کرده، شکلات و تنقلات بستهبندی و صنعتی باشد در مسیر چاقی یا ابتلا به بیماری قلبی قرار گرفتهاید.
به گزارش سایت اینترنتی ارگانیک، برای جلوگیری از این روند ورود مواد سمی به داخل بدن در این مقاله 5 نمونه از ناسالمترین این مواد غذایی عنوان شده که تاکید میشود از همین امروز آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنید.
این خوردنیها عبارتند از:
1- سودا
شاید تاکنون درباره این نوشیدنی مطالب زیادی مطرح نشده است. سودا حاوی ماده نگهدارندهای موسوم به سدیم بنزوئات است که در نوشابههای بدون گاز یافت میشود و یک عامل محرک بسیار قوی در بروز آلرژیها، آسم و اگزما است. اسید فسفریک نیز که طعم تند و تیز مطلوبی سودا میدهد موجب پوکی استخوان و پوسیدگی دندانها میشود. برخی کارشناسان ادعا میکنند آسیبی که از این اسید به استخوانها وارد میشود شدیدتر از اسید باتری است. این اسید کلسیم و سایر املاح معدنی را از بدن دفع میکند و به استخوانها و دندانها آسیب جدی وارد میکند. اسید فسفریک همچنین در بروز مشکلات کلیوی نقش دارد. به علاوه اکثر سوداها حاوی غلظت بالایی از شیرین کنندههای قندی هستند که به نوبه خود خطر بروز سندرم متابولیک، چاقی، دیابت و امراض قلبی را تشدید میکنند.
2- غذاهای سرخ کرده
تاکنون آزمایشات زیادی به منظور بررسی تاثیر مصرف غذاهای سرخ کرده روی سلامتی انجام گرفته است. در مطالعات مختلف از سراسر جهان رابطه بین مصرف این نوع غذاها به ویژه گوشت سرخ شده با ابتلا به سرطانها شناسایی شده است. یک مطالعه اخیر نشان داده است که مصرف گوشت سرخ شده خطر ابتلا به سرطان مثانه را تا دو برابر افزایش میدهد.
3- فست فود
فست فودها در واقع حاوی مقدار بسیار ناچیزی غذای واقعی هستند. غذا باید بدن را تغذیه کند در حالی که فست فودها به جز خورده شدن خاصیت دیگری ندارند و فاقد مواد و املاح مورد نیاز برای بدن هستند. به علاوه فست فودها حاوی مقادیر زیادی چربی، کالری و نمک هستند که همگی آنها به بدن آسیب میرسانند. این غذاها فقط مانع از رسیدن ریزمغذیهای ضروری به بدن میشوند.
3- مواد خوراکی حاوی آرد سفید و تصفیه شده
اکثر ما با وجودی که میدانیم باید از غلات سبوسدار استفاده کنیم اما باز هم همبرگر، پاستا و نان و شیرینی تهیه شده از آرد سفید مصرف میکنیم. آرد سفید یکی از خطرناکترین غذاهای فرآوری شده در نسل ما است. وقتی گندم فرآوری میشود بیشتر فیبر، املاح معدنی و ریزمغذیهای ضروری خود را از دست میدهد. مصرف آرد سفید و تصفیه شده موجب آزادسازی سریع انسولین شده و بار زیادی را بر غده پانکراس یا لوزالمعده که وظیفه ترشح انسولین را برعهده دارد، وارد میکند. همچنین در طول روند فرآوری، مواد شیمیایی به آن افزوده میشود که قطعا برای بدن مضر است و در نهایت منجر به بروز دیابت نوع دوم میشود.
5- محصولات تنوری
بیشتر مواد غذایی که به شیوه صنعتی، تنوری و آماده میشوند به همان اندازه 4 خوردنی فوق الذکر خطرناک هستند چون اغلب دارای همان مواد سمی و مضر هستند. اغلب غذاهای تنوری با آرد سفید تهیه میشوند و بعلاوه حاوی مقادیر زیادی قند هستند. کارشناسان معتقدند که قند از هر نوعی که باشد برای بدن سم است.
با بیان مضرات و خطرات مصرف این غذاها، باز هم انتخاب با خود شما است. آیا باز هم راضی میشوید به دست خود مواد سمی را وارد بدنتان کنید؟
همیشه این شعار را به یاد داشته باشید که خوب بخورید، خوب زندگی کنید.