مواد لازم:
دانۀ کاج: نصف پیمانه
ریحان تازه: ۴ پیمانه
پنیر پارمزان رندهشده: نصف پیمانه
سیر: ۱ حبه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: نصف پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد دانههای کاج یا گردو را روی سینی بریزید و به مدت ۵ الی ۸ دقیقه در فر بگذارید تا بوداده و طلاییرنگ شود.
۲. بعد دانهها را از فر خارج میکنیم و میگذاریم تا خنک شود.
۳. سپس دانهها را با پنیر، سیر، ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شود.
۴. اگر هم دوست داشته باشید دانههای کاج مثل کرانچی شود میتوانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلوگیری کنید.
۵. روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذاساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط شود و کاملا یکدست شود.
۶. این سس را میتوانید به مدت ۳ روز در یخچال نگه دارید و برای پاستای پختهشده سرو کنید.
منبع: ایرنا