به گزارش همشهری آنلاین، مک اند چیز با سس گوشت یک غذای خوشمزه و پرکالری ایتالیایی است. این غذا به صورت کلی ترکیبی از پاستا و پنیر و کره آبشده است. اما دستور پخت ایرانی آن گوشت دارد و یک وعده غذایی کامل و سنگین است. مک اند چیز را باید با نوعی پاستای تیوپی کوتاه و خمیده تهیه کنید. این مدل پاستا به زودپر بودن شهره است.
ماکارونی مک اند چیز را باید در آبجوش همراه با مقدار کمی روغن و نمک بپزید. اگر نمیدانید چه وقت پاستا را در بیاورید یک دانه آن را با دست امتحان کنید. پاستایی خوب پخته شده که اطراف آن نرم و مرکزش هنوز سفت باشد. دلیل این کار این است که، چون ماکارونی یک بار دیگر در فر پخته میشود، اگر در حین پختن در آبجوش زیادی حرارت دیده باشد ممکن است له و خمیری شکل شود.
حواستان باشد که فاصله زمانی بین آبکش کردن پاستا و پختن مک اند چیز درون فر نباید زیاد باشد. بهتر است سس گوشت را همزمان با پاستا آماده کنید. اگر از پس این کار برنمی آیید حتما سس گوشت را پیش از پخت پاستا آماده کنید.
برای تهیه این غذا بهجای گوشت چرخ کرده میتوانید از مرغ نیز استفاده کنید. دستور پخت این غذا را میتوانید به هر شکلی که دوست داشتید تغییر دهید. پیشنهاد ما اضافه کردن سبزیجاتی همچون جعفری، هویج و قارچ به مواد اولیه است.
برای خوشطعمتر کردن سس گوشت حتما از ادویههای مختلف به قدر کافی استفاده کنید. همراه این غذا میتوانید سالاد فتوش یا سالاد یونانی نیز سرو کنید. این غذا بسیار سنگین است بنابراین خوردن آن به عنوان شام چندان توصیه نمیشود. بهتر است در وعده ناهار آن را نوش جان کرده و سپس فعالیت کافی داشته باشید. مک اند چیز با سس گوشت یک غذای جذاب برای بچههاست که انرژی مورد نیاز آنها را در طول روز فراهم میکند.
مواد لازم:
گوشت چرخکرده: ۱۵۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
قارچ: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمهای: ۱ عدد
ذرت: ۱/۲ پیمانه
گوجهفرنگی پورهشده: ۴ عدد
ماکارونی لولهایشکل: ۲۵۰ گرم
سیر: ۴ عدد
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیوان
پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
مراحل پخت:
پیازهای نگینیشده را با روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت را همراه با ادویه و نمک و فلفل در پیاز داغ تفت دهید.
فلفل دلمهای و قارچ خردشده را تفت داده و همراه با ذرت و سیر رندهشده و رب گوجه و سس کچاب و پوره گوجه به غذا بیفزایید و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط جا بیفتند.
سه قاشق آرد را داخل یک لیوان شیر حل کرده و به مواد گوشتی بیفزایید، هم بزنید و اجازه بدهید تا جا بیفتد، یا به اصطلاح قوام بیاید بر روی گاز.
سپس ماکارونی را داخل آب جوشی که از قبل گذاشته بودید بریزید و طبق دستور روی جلد بگذارید تا بپزد. پس از آن ماکارونی پختهشده را آبکش کنید.
دقت کنید که آبش کاملا از بین برود تا خیلی خوب با مواد ماکارونی مخلوط شود. ته ظرفتان را کاملا چرب کرده و مخلوط ماکارونی و گوشت را در ظرف ریخته و سطحش را صاف کنید.
روی آن به قدری پنیر پیتزا بریزید که پوشانده شود. فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ تنظیم کرده و ظرف را داخل فر قرار دهید. آن را ۳۰ دقیقه با شعله فر بپزید.
در آخر کار گریل را روشن کرده تا پنیر طلایی شود.
منبع: غذالند