به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مواد اصلی چیکن تترازینی ماکارونی و مرغ است. اگر ماکارونی و پاستا از غذاهای مورد علاقهتان باشد، بدون شک از این غذا لذت خواهید برد.
مواد لازم:
سینه مرغ برشته: یک عدد
اسپاگتی: ۲۲۵ گرم
مارچوبه خردشده: ۳۴۰ گرم
قارچ تازه و کوچک: ۲۲۵ گرم
فلفل دلمهای زرد یا قرمز: ۳ عدد
کره: دو قاشق غذاخوری
آرد: ¼ پیمانه
فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری
آب مرغ: ۴۱۰ گرم
شیر: ¾ پیمانه
پنیر سوئیسی رندهشده: نصف پیمانه
پوستلیمو رندهشده: یک قاشق غذاخوری
تست خردشده: دو ورق نان
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خردشده: دو قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مک اند چیز | غذای محبوب خوشمزه ایتالیاییها
طرز تهیه سس پستو | عطر و طعم فوقالعاده چاشنی مخصوص پاستا و فستفود
طرز تهیه تاکو | غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. استخوانهای مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آنها را خرد کنید تا ۳ پیمانه مرغ پختهشده به دست بیاید. در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبهها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید. در یک تابه بزرگ، قارچها و فلفلهای دلمهای را با حرارت ملایم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید.
۲. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یکجا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ شود. مخلوط قارچ را به تکههای مرغ اضافه کنید.
۳. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آنها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید. در یک کاسه متوسط، خردههای نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر با جعفری سرو کنید.