گاهی وقت‌ها خوب است که سراغ آشپزی ملل برویم و غذای مورد علاقه خودمان را انتخاب و آن را وارد سبد غذایی‌مان کنیم. یکی از این غذاهای جذاب چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مواد اصلی چیکن تترازینی ماکارونی و مرغ است. اگر ماکارونی و پاستا از غذاهای مورد علاقه‌تان باشد، بدون شک از این غذا لذت خواهید برد.

مواد لازم:

سینه مرغ برشته: یک عدد

اسپاگتی: ۲۲۵ گرم

مارچوبه خردشده: ۳۴۰ گرم

قارچ تازه و کوچک: ۲۲۵ گرم

فلفل دلمه‌ای زرد یا قرمز: ۳ عدد

کره: دو قاشق غذاخوری

آرد: ¼ پیمانه

فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری

آب مرغ: ۴۱۰ گرم

شیر: ¾ پیمانه

پنیر سوئیسی رنده‌شده: نصف پیمانه

پوست‌لیمو رنده‌شده: یک قاشق غذاخوری

تست خردشده: دو ورق نان

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

جعفری تازه خردشده: دو قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید: 

طرز تهیه مک اند چیز | غذای محبوب خوشمزه ایتالیایی‌ها

طرز تهیه سس پستو | عطر و طعم فوق‌العاده چاشنی مخصوص پاستا و فست‌فود

طرز تهیه تاکو | غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان‌های مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آنها را خرد کنید تا ۳ پیمانه مرغ پخته‌شده به دست بیاید. در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبه‌ها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید. در یک تابه بزرگ، قارچ‌ها و فلفل‌های دلمه‌ای را با حرارت ملایم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید.

۲. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یک‌جا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ شود. مخلوط قارچ را به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

۳. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آنها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید. در یک کاسه متوسط، خرده‌های نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر با جعفری سرو کنید.

برچسب‌ها