به گزارش همشهری آنلاین، فرنچتست تخم مرغ را میتوان به عنوان غذایی سبک و سالم معرفی کرد که در عین آسانپخت بودن مواد موردنیازش هم در هر خانهای پیدا میشود. میتوانید این اسنک خوشمزه را برای صبحانه یا میانوعده و حتی شام درست کنید و از مزه فوقالعاده آن لذت ببرید.
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ
یکچهارم لیوان شیر
نمک و فلفل به میزان دلخواه
۲ اسلایس نان تست سفید
۳ قاشق چایخوری کره
۲ اسلایس ژامبون
یکسوم لیوان پنیر رندهشده
نصف پیاز
مواد پیشنهادی برای تزئین:
سس گوجهفرنگی
پیازچه و جغفری تازه خردشده
طرز تهیه:
۱- در یک کاسه متوسط تخم مرغها و شیر را با هم مخلوط میکنیم. نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
۲- روی دو طرف نان تست کره میمالیم.
۳- یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله میگذاریم تا گرم شود. ماهیتابه باید به اندازهای باشد که دو اسلایس نان تست در آن جا شود.
۴- یک قاشق چایخوری کره را در ماهیتابه میریزیم. بعد از اینکه کره آب شد، مایع تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم.
۵- بلافاصله دو تکه نان تست را در کنار هم توی ماهیتابه میگذاریم. کمی که نان به مواد آغشته شد، آن را برمیگردانیم.
۶- بعد از اینکه تخم مرغها کمی پخته شد، کل مواد را برمیگردانیم.
۷- حدود یک دقیقه منتظر میمانیم تا زیر املت طلاییرنگ شود.
۸- چهار طرف املت را روی دو تکه نان تا میزنیم.
۹- ژامبونها را روی املت میگذاریم. سپس روی آنها را با پنیر میپوشانیم و روی پنیر هم پیازچه خردشده میریزیم.
۱۰- دوباره املت را تا میزنیم به طوریکه دو تکه نان تست روی هم قرار بگیرند و برای ۳۰ تا ۶۰ ثانیه دیگر پخت را ادامه میدهیم.
فرنچ تست خوشمزه شما آماده است. آن را با جعفری تزئین و با سس گوجهفرنگی نوش جان کنید.