چوروس دسری اسپانیایی است که شبیه بامیه خودمان است؛ با این تفاوت که نوع سرو آن متفاوت است و شهد بامیه را هم ندارد.

مواد لازم:

شکر قهوه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق غذاخوری

مارگارین یا کره: یک‌سوم فنجان

آرد: یک فنجان

تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد

عصاره وانیل: یک قاشق چای‌خوری

شکر: یک‌چهارم فنجان

دارچین: یک قاشق چای‌خوری

همچنین بخوانید:
طرز تهیه‌ کنافه پنیری؛ دسر جذاب و خوشمزه ترکیه‌ای

طرز تهیه کیک اسفنجی به روش آشپز ملکه انگلیس

طرز تهیه بامیه | شیرینی مخصوص ماه رمضان را در خانه درست کنید

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا کره، شکر قهوه‌ای، نمک و یک فنجان آب را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد شروع به جوشیدن کند.

۲. تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را بیفزایید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست درست شود.

۳. دو عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر بشکنید و هم بزنید تا باز شود، وانیل را افزوده و مخلوط کنید. سپس به خمیر افزوده و خوب ورز دهید تا به خورد آن برود.

۴. خمیر را داخل قیف بریزید، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به شکل‌های دلخواه داخل سینی بریزید.

۵. بامیه‌ها را برای ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده بپزید، بعد از اینکه بامیه‌ها پف کردند برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا برشته شوند.

۶. در این فاصله دارچین و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرفی بریزید، بامیه‌ها را از فر خارج کرده و در این مخلوط بغلطانید و سرو کنید.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها