جوش یا آکنه معضلی است که بیشتر افراد با آن درگیر هستند، اما مصرف برخی از مواد غذایی برای جلوگیری از آن توصیه می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان،‌ این مشکل بیشتر در دوران بلوغ و سنین نوجوانی بروز می‌کند، اما ممکن است در دوره‌های بعدی زندگی یا حتی در بزرگسالان هم دیده شود، اما اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که زیبایی برایتان در اولویت است حتماً مطلب زیر را مطالعه کنید.

چی بخوریم تا جوش نزنیم؟

کلسیم بدنتان را با مصرف گیاهی مانند شیره بادام تامین کنید. برای شیرین کردن به‌جای قند و شکر حتماً از عسل طبیعی استفاده کنید. مصرف غلات کامل به‌ویژه برنج قهوه‌ای را در اولویت برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید. برای پخت غذاهای گوناگون حتماً روغن کلزا را با روغن زیتون ترکیب کنید.

مصرف میوه‌های غنی و مغذی مانند سیب، انگور و تمشک را در اولویت قرار دهید و از خوردن مواد غذایی چرب و پرکالری مانند چیپس و پفک پرهیز کنید. سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و نارنجی رنگ مثل هویج را انتخاب کنید و مصرف آن‌ها را جدی بگیرید.

مکمل‌های غذایی مانند ویتامین E و سلنیوم را با مشورت پزشک تهیه و سپس مصرف کنید. برای کاهش آکنه‌های هورمونی نوشیدن چای نعناع، چای زردچوبه و چای سبز را جدی بگیرید. به مصرف غذای مغذی و کامل ماهی اقدام کنید و از خواص ضدالتهابی آن به منظور داشتن پوستی سالم و شاداب بهره ببرید.

متخصصان معتقدند که مصرف نوشابه به علت مواد نگهدارنده و قند به عنوان یکی از مهم‌ترین خوراکی‌ها برای کاهش طول عمر و افزایش بروز جوش شناخته شده است؛ بنابراین مصرف این قبیل خوراکی‌ها را کنار بگذارید و این نوشیدنی‌های مضر را با مصرف آب جایگزین کنید.

برچسب‌ها