به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، عدنان الفرا گفت: فستفودها و غذاهای آماده که خارج از خانه تهیه میشوند، بهخصوص فلافل و شاورما که دو غذای پرطرفدار هستند، موجب انتقال کرونا به انسان و طولانی شدن عمر این ویروس در بدن میشوند.
او گفت: بر اساس نتیجه مطالعات افراد بسیاری دیده شدهاند که علت اختلالات گوارشی آنها تجمع ویروس کرونا در دستگاه گوارشیشان از طریق فستفودها بوده است. از این رو شاید تهیهکننده غذا به ویروس کرونا آلوده و موجب انتقال عفونت باشد یا شخص از طریق لمس سطح وسایل پلاستیکی و فلزی مانند چنگال، چاقو و قاشقها حین خرید غذا در فروشگاه که به شکل مناسب ضدعفونی نشدهاند، مبتلا شود.
الفرا بیان کرد: در این روزها شدیداً بر اجتناب از مصرف غذاهای آماده پرطرفدار مانند فلافل و شاورما که در هوای آزاد قرار دارند، تاکید میشود؛ زیرا احتمال آلوده شدنشان به ویروس زیاد است حتی اگر رستورانها و فروشگاههای مواد غذایی پروتکلهای بهداشتی لازم را اجرا کنند.
نظر شما