آش کشک پاییزی از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.

مواد لازم:

اسفناج یا برگ چغندر: یک کیلو

گوشت: به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)

پیاز سرخ‌شده: ۲ عدد

جو پخته‌شده: یک و نیم لیوان

کشک: یک کیلو

پونه کوهی: یک قاشق غذاخوری

زمان پخت و انتظار: حدود ۳ ساعت

مقدار مواد اولیه برای ۸ نفر مناسب است.


طرز تهیه:

جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط‌کن آن را له کنید.

اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له‌شده بپزد.

سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.

نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.

بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ‌شده و نعناع داغ تزئین کنید.

منبع: نمناک

برچسب‌ها