به گزارش همشهری آنلاین، اسپوتنیک به نقل از دیلی اکسپرس نوشت: غذاهای حاوی چربیهای اشباع و ترانس خطر زوال عقل را افزایش می دهند.
متخصصان سازمان دمانس استرالیا غذاهایی را نام بردهاند که خطر ابتلا به زوال عقل را چند برابر میکند. این توصیهها در روزنامه بریتانیایی دیلی اکسپرس منتشر شد.
در این مقاله آمده است: افرادی که غذاهای حاوی چربی اشباعشده و چربی ترانس زیاد مصرف میکنند، در معرض خطر زوال عقل هستند.
محققان محصولات لبنی چرب مانند کره، گوشت، بهویژه گوشت خوک، روغن نخل و روغن نارگیل و همچنین شکلات را به عنوان خطرناک رتبهبندی کردند.
در این مقاله نویسنده اشاره میکند که چربیهای ترانس زیادی در فستفودها، تنقلات ناسالم، غذاهای سرخشده و محصولات پختهشده - کیک و کلوچهها وجود دارد.
در صورت امتناع از این محصولات، به احتمال صددرصد نمیتوانید از زوال عقل در بدنتان جلوگیری کنید، اما میتوانید چندین بار خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهید.
در عین حال، به گفته نویسندگان، میوهها و سبزیجات غنی از آنتیاکسیدانها و غذاهای حاوی چربیهای تک غیراشباع ممکن است در برابر بیماریها محافظت کنند.